• [Bug] Cant' see WYSiWYG menu bar in post/wiki editor

  • RSS Feed Issue

  • API Issues

    We are experiencing some issues with the API, and I can't determine what the cause is. We are running version 5.5, I have enabled the REST API in the Control Panel, and I have created a new API Key. When logged in, I can access the old API through...
  • Tabs in IE6 - do not go fluch to bottom

    Hi, Small IE6 bug - the tabs (Most recent/Most Views/Most Comments) have a small gap between the borders: Steps to recreate (using sample data from install): Go to Sample Group > Sample Weblog - the Most Recent tab border isn't correctly...
  • SearchRSS.aspx caching issue

    This has already been logged as Case Number T00007842 but I am posting here in case anyone else has a similar issue. Telligent Community 5.0 has a caching error in the SearchRSS.aspx page. This error can be seen on the current Telligent.com site...
  • Telligent_Modal in IE

  • An error occured while loading user information

  • V2 Roles endpoint doesn't work?

    I tried calling the v2 roles REST endpoint with the following URI: http://domain.com/api.ashx/v2/roles/83 The ID is correct, and follows the documentation's example. However, I get the following error upon making the request: <h2>...
  • Duplicate validation error message when changing Settings

    Using TC5 SP1 Scenario: 1. Log in as user 2. Go to settings 3. In Private Email field, enter an email address used by another account. 4. Click Save At this point, two validation error messages appear.
  • Issue with confirming anonymous weblog subscription

    Using TC5 SP1 Scenario: 1. Go to weblog home page as anonymous user 2. Enter email address into text field to subscribe to weblog 3. Receive confirmation email 4. Click confirmation link in email Behind the scenes, the cs_SectionSubscriptions...
  • CFS issue when referencing images via handler to UNC virtual for /filestorage

  • Unable to Save Edit Mode Changes in version 5.6

  • Wiki spam notifications

    Am I the only one getting these pesky notifications every time a wiki article gets added or edited? I'm not subscribed to any wikis. from Telligent Communities - Automated Email <noreply@communities.telligent.com> to...
  • Group hierarchy location lost when edited by non-admin owner

    Hi there, If a group is edited by its owner and that owner is not an administrator in the system, the group loses the parent group setting and becomes a root group. Here is that process in a series of screenshots: Here, I've logged in as...
  • Errors after disabling Wikis in Site Root group

    If you disable all Wikis in the site root group, and then navigate to /w, you get the following error: DataSource must be a valid Wiki object [InvalidCastException: DataSource must be a valid Wiki object] CommunityServer.Wikis.Controls.WikiPageHierarchy...
  • Control panel redirect does not persist previously selected tab

  • Re: Cannot disable member access to wikis within a group

    After installing Community 5.0 sp1 in a test environment, I confirmed that this issue still exists. Here are some screenshots showcasing the problems: In this scenario, an administrator created a wiki designed for group owners only; the wiki should...
  • Bug in Paging Calculation OR in Membership User Conversation API

    When I try to load conversations like so CommunityServer.WebServices.Service svc = new Api.Service(SITEURL, APIUSER, APIKEY); CommunityServer.WebServices.Membership.User user = svc.Membership.GetUser(APIUSER); user.LoadAllConversations(); ...
  • Links created in content editor point at 'edit.aspx'

    I imagine this must be a known error, as I have seen it exhibited in the documentation wiki on this site. When creating links via the content editor hyperlink button, the editor sometimes incorrectly rewrites the link and appends the url to the edit...
  • Contain port no in Site URL

    Hi , I am recently installed Telligent Community 5.5 . i am uploading a image while creation of the post . uploaded image is displaying on post editor but it's not displaying after submission of the post . i verified the image URL and...
  • RSS Syndication for blogs (tags) and search...

    Both the site and blog settings supposedly allow you to enable RSS syndication of keywords/tags and search results. I have enabled this everywhere (site level, blog level,etc.) and cannot get an RSS link/icon to appear after filtering blog posts on tag...
  • BUG: Extra BOM being sent in REST API v1

    When trying to call the following v1 API endpoint: http://telligent.com/community/developers/w/wiki/membership.aspx#list_user the XML that is returned [incorrectly] includes an extra BOM (Byte Order Mark). This causes an XmlReader to fail. Note...
  • Database Schema Bug

    I am the DBA running a Telligent Community 5.5 database on SQL Server 2005 When I attempt to issue the command: DBCC SHOW_STATISTICS ("dbo.cs_Licenses_2.x", [IX_cs_Licenses_2.x]) WITH NO_INFOMSGS, STAT_HEADER ; I receive...
  • Null Ref exception is thrown in the control panel when searching for users

  • UserInRoleCondition control does not work on the Dashboard page.

    When I attempt to use the UserInRoleCondition control in a custom widget it does not evaluate properly because the DataSource for the instance of the UserInRoleCondition control is always null. If I explicitly set the DataSource property the it will work...